Festmad

 

Forretter

Varmrøget, peber/citronkrydret laks med urtedressing

Chili- og hvidløgsristede tigerrejer

Røget andebryst med gedeost, pesto, soltørrede tomater og pinjekerner

Passionsmarineret laks med vifter af fennikel

Koldrøget kalkun med æble- blommechutney

Tigerrejer i sweet- sourdressing

Varmrøget laks med honning og valnødder

Oksecarpaccio med semidried tomat, asparges, capers og parmesanost

Skaldyrsfad; Rejer, krebsehaler, muslinger og hele krebs, med ravigottedressing

Tun-carpaccio med kold citrongræs-chutney

Hovedretter; Kød

(kokken trancherer, overværer buffet og præsenterer menuen efter ønske)

Provencekrydret Oksefilet

Honningmarineret, Chili- og hvidløgsstegt skinkesteg

Krondyrkølle

Andebryst i rosmarin/timian

Chili- hvidløgsstegt Kalkun

Ovnbagt laks med friske krydderurter

Tunsteaks på sprød salat med citrongræsdressing

 

Hovedret; tilbehør

Rødebedesalat med vinegrette på julesalat

Græsk hvidkålssalat

Fransk rødkålssalat

Blancherede grønne bønner i hvidløg og balsamico

Limabønner i paprikarelish

Kikærter i dijonaise

Sorte og hvide bønner

Italiensk-inspireret grøn salat

Valnødde- og grapesalat

”varme/lune tilbehør”

Pommes Anna

Ratatouille

Stegte svampe

Ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte kartofler med frisk timian

Dessert

Chokolade- valnødde- hindbær- jordbær- pæretærte med creme fraiche/fløde

Vaniljeis med varm chokoladesovs

Grand Marnier-marinerede frugter med vanillecreme

Blød chokoladekage med chokolademousse

Semifreddo (italiensk hjemmelavet is) med marinerede bær

Natmad

Ost og pølsebord (brød og kiks)

Karrysuppe med ris/kylling og ostebrød

 

Kagen til kaffen

 

Petit four (hjemmebagte småkager fx kransekage)

Chokoladebrownie med hindbærmousse

Forslag til buffet:

3 forretter

2 slags kød

8-10 slags tilbehør

1 dessert

Ved minimum 30 personer: 270 kr. per kuvert og opstartsgebyr til køkkenpersonalet på 1500 kr.

Natmad 50 kr./kuvert.

Kage til kaffe 15 kr./kuvert

Menuen kan opsættes helt efter eget ønske, hvorefter pris kan ændres. Ekstra forret, kød, tilbehør eller dessert kan og vil altid imødekommes. ALLE menuer skal aftales med kokken.

Ekstra personale til servering/opvask/afrydning og lign. kan skaffes. Der bør være mindst én tilstede der ikke har med tilberedningen af maden at gøre.

Hvis du er usikker på vin og drikke spørg gerne, så kan jeg finde nogle forslag (eventuelt medbringe)

Ved bestillinger eller spørgsmål venligst kontakt Fredrik på fredrik@spisebordet.dk eller på tlf. 41 58 92 24