Student 2019 v.2

Menu 2

 

Forret
Varmrøget, peber/citronkrydret laks med urtedressing

Oksecarpaccio med semidried tomat, asparges, capers og parmesanost

Brød og smør

Hovedret
Provencekrydret Oksefilet
Honningmarineret, Chili- og hvidløgsstegt skinkesteg
Stegte svampe

Ratatouille
Flødekartofler

Bønnesalat
Valnødde- og mangosalat

Dessert
Chokoladebrownie med jordbærsalat og hjemmelavet semifreddo

Kun 189 kr./kuvert (minimum 10 pers.)

 

Afhentning i kantinen efter aftale

Udbringes til adressen for en mindre afgift, eller afhentes i kantinen på gymnasiet (afhentning er for familier med tilknytning til Nørresundby Gymnasium og HF)

Flere/andre tilbehør? – spørg køkkenet for forslag
Eller kontakte os på
fredrik@spisebordet.dk
tlf. 41 58 92 24